12 Eylül 2008 Cuma

Halil İbrahim Özer

Halil İbrahim Özer: "Halil İbrahim ÖZER

1967 yılında Trabzon’da doğdu. İlk ve ortaokul’u Trabzon’da bitirdi. 1980 yılında Kuleli Askeri Lisesi sınavlarını kazanarak Lise Eğitimi için İstanbul’a geldi. 1984 yılında girdiği üniversite sınavında Boğaziçi Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü’nü kazanarak sivil öğrenime geri döndü.
1987 yılında henüz öğrenciyken, bugünkü yaygınlığından çok uzak bir konumu ve türkiye için çok yeni olan yazılım ve bilgisayar donanımı işkolunda faaliyet göstermek üzere Bilgi Elektronik isimli şirketi kurdu. Türkiye’nin ilk yerli PC üreticisi firmalarından olan ve kısa sürede hatırı sayılır bir Pazar payı sahibi olan Bilgi Elektronik’de Genel Müdürlük görevini ve ortaklığını, diğer ortakları ile anlaşmazlıklar nedeniyle 1991 yılında sonlandırdı.
1991 yılı, hayatına üç önemli değişiklik daha getirdi; Üniversiteyi bitirerek mühendislik diplomasını aldı, evlendi ve masaüstü bilgisayar üretimi ve satışını temel iş olarak hedefleyen Escort Computer A.Ş.’ini kurdu.
1993 yılında ta�"

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Lütfen Sattığınız telefonun arkasında durun. Müştreri hizmetlerinin bilgisi yok. Satın alırken güncelleme geleceği söylendi fakat gelmiyor.
Android 5.0 Lollipop 12 Kasım 2014 Yayınlandı. Size telefonu alırken sorduğumda en kısa zaman da dediniz. Fakat kime göre bu kısalık??? Ve en son görüşmemde çalışma böyle bir çalışma olmadığını bildirdiler. Bu kadar berbat müşteri temsilcisi olamaz.Android 6.0 yayınlanacak siz daha 5 i yayınlamadınız . Lütfen müşterileri laf oyunuyla oyalamayın yayınlanacaksa tarih belirtin. Yok yayınlanmayacak ise söyleyin tüketici haklarına başvurup paramı geri alayım. Siz Kesin bir cevap vermediğiniz sürece, tüm aktif iletişim yollarından bu telefonun alınmaması için görüş bildireceğim.